NB II

Két tulajdonosjelölt is képben van

György Tamás és a HunGast, vagy Alfredo Demiani és a német vonal lesz a befutó a Vasasnál?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Intenzív tárgyalások folytak az elmúlt hetekben az NB I-től búcsúzó angyalföldi labdarúgócsapat jövőjéről. Markovits László elnök a klub honlapján elmondta, hogy hónapok óta egyeztetnek György Tamással, és a Kubala Akadémia többségi tulajdonosa már megtette végső ajánlatát.

– A klub már csak a Híd Zrt-vel korábban tárgyaló német befektetőjelölt, Alfredo Demiani ajánlatára vár. Azt kértük tőle, hogy az ő feltételeit, illetve az általunk javasolt és telefonon egyeztetett részleteket foglalja konkrét szerződéstervezetbe. Ígéretének megfelelően erre a napokban sor kerül – részletezte Markovits. – Jelenleg úgy látom, hogy legkésőbb július első napjaiban konkrétumokról tudunk beszámolni. Már nagyon a végén járunk az egyeztetéseknek, július elejére eldől, hogy ki lesz a csapat gazdája, de jelenleg még nem vagyunk abban a helyzetben, hogy teljes megnyugvással döntsünk.

A klubelnök elmondta, hogy több Vasas-kötődésű edzővel és 43 játékossal van érvényes és hosszú távú szerződése a Vasas Futball Kft-nek. Elvileg az is lehet, hogy a Vasas SC marad a tulajdonos, de ez a lehetőség jelenleg nincs napirenden, hiszen a klub nem tudja egyedül befejezni a gazdasági társaság konszolidációját, és nem képes egy feljutásra esélyes csapat finanszírozását előteremteni.

Olvasói sztorik