Nemzetközi foci

Megvan, hova igazol Lanzafame

Sérüléssel bajlódik

– mondta Bódog Tamás az M4 Sport kamerái előtt, amikor a Budapest Honvéd idei első bajnokiját megelőzően a riporter azt kérdezte, mi van Davide Lanzafaméval. Bódog hamiskás mosolya árulkodó volt, és a szurkolói fórumokat olvasgatva egy ideje már tudni lehetett, hogy az olasz támadó szinte biztosan távozik Kispestről.

Úgy tűnik, meg is van az új csapata, a Csakfoci a Tuttomercatoweb nevű olasz oldalra hivatkozva azt írja, a 33 éves olasz csatár a török másodosztályú Adana Demirsporban folytathatja.

A klub az előző idényben közel volt a feljutáshoz, de végül büntetőkkel elvesztette a Fatih Karagümrük elleni párharcot a rájátszásban. 

A Honvéd a nyáron vette meg végleg Lanzafamét a Fraditól, ilyen szempontból meglepő lehet a váltás, de a Magyar Kupa-döntő után már csak egyszer, a Fehérvár elleni meccsen lépett pályára, és nyílt titok volt, hogy a kispestiek a megfelelő ajánlat esetén elengednék.

Frissítünk!

Idők közben be is jelentette Lanzafamét új csapata.

Lanzafame a Honvéddal és a Fradival is nyert bajnokságot, és két gólkirályi címet is besöpört Magyyarországon, ahol 61 bajnoki gólt szerzett 118 találkozón.

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik