Magyar foci

Magyar edzővel előzné meg a Fradit a Fehérvár

Ahogy azt várni lehetett, Márton Gábor lett az NB I-ben második helyen záró, a Magyar Kupában elődöntős MOL Fehérvár FC új edzője.

Zalaegerszegről jöhet a Fehérvár új edzője
Napokon belül el kell dőlnie, hogy mi lesz Márton Gábor sorsa.

A korábbi 21-szeres válogatott Márton edzőként a Siófok, a PMFC, a Kaposvár, a Kozármisleny, a Barcs és a ZTE csapatát irányította, utóbbival látványos menetelést mutatott be a koronavírus-járvány miatti újraindulás után, így a zalaegerszegiek simán hosszabbították meg élvonalbeli tagságukat. 

„Nagyon örülök, hogy a MOL Fehérvár FC vezetőedzője lehetek, de azt is tudom, nagy feladat előtt állok. Azért dolgozik az ember, hogy előbb-utóbb egy olyan csapatot vezethessen, mint a Vidi, aki nemzetközi porondra készül, itthon pedig a bajnoki címért és a Magyar Kupáért küzd. Kicsit váratlanul ért a megkeresés, de nagyon boldoggá is tett. Ezt az ajánlatot pedig nem lehet visszautasítani. Várom a közös munkát, remélem, hogy fel tudok nőni a feladathoz és sikeres szezont produkálunk” – nyilatkozta az 53 éves Márton a fehérváriak honlapján.

Kovács Zoltán, a Fehérvár sportigazgatója azt mondta, ha a ZTE-nél nagy nyomás volt Mártonon, akkor új klubjánál ez fokozottan igaz. Mártontól azt várják Fehérváron, hogy a csapat előzze meg az FTC-t, amely az utóbbi két szezonban megszerezte az aranyat a Vidi elől.

Kiemelt kép: Molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik