NB I

Nem engedték az újabb halasztást

Az MLSZ illetékeseinek döntése értelmében szombaton kell lejátszani a Paks–Nyíregyháza meccset.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szon.hu hétfőn azt írta, hogy esély van a tavaly decemberről most szombatra halasztott Paks–Nyíregyháza bajnoki mérkőzés elhalasztására; ezt állítólag a két klub vezetői írásban kérték az MLSZ versenybizottságától. A tolnai klubnak semmilyen érdeke nem fűződött az újabb módosításhoz, a szabolcsiaknak annál inkább, hiszen akkor a télen igazolt játékosokra is számíthattak volna.

A megyei portál esti híradása szerint marad a korábban kiírt időpont, vagyis február 21-én, szombaton 15 órától lép majd pályára a két csapat. Hogy ez miért rendkívül kínos a nyíregyháziaknak, arról ide kattintva olvashatnak!

„Mindez alaposan megváltoztatja az erre a hétre tervezett menetrendet, mivel szerdán és szombaton is még edzőmeccset játszott volna a Szpari” – írja a klub honlapja. Mindez meglehetősen furcsa, hiszen a két klub, illetve az MLSZ kommunikációjában a mai napig szó sem volt az újabb halasztás lehetőségéről…

A Spartacushoz kapcsolódó hír, hogy a szlovén védő, Nejc Potokar teljesítménye a szombati, MFK Kosice elleni felkészülési mérkőzésen nem nyerte el a szakvezetés tetszését, ezért nem kap szerződést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik