Nemzetközi foci

Előkerült egy videó az állítólagos Neymar-erőszakról

Szerda este a Katar-Brazília (0-2) barátságos meccs 21. percében megsérült Neymar, majd mankóval hagyta el a stadiont, így nem léphet pályára a Copa Américán, azaz egészen biztosan lesz majd ideje tanúskodni előtte a riói bíróságon, hogy tisztázza magát a nemi erőszak vádja alól.

Nemi erőszakkal vádolják Neymart Párizsban
A sztárfocista édesapja szerint csak zsarolni akarják fiát.

Lehet Neymar nem is annyira a bokáját ért rúgásba sérült bele, hanem abba, hogy már a találkozó előtt több internetes oldalon is megjelent az a felvétel, amin Neymar és a brazil modell, Najila Trindade Mendes de Souza légyottja látható egy párizsi szállodában. Íme egy, ami éppen a futball piszkos ügyeit rendre feldobó futbolbible oldalon látható:

A videón csak annyi látszik, amint Neymar és Najila az ágyon fekszenek, a nő van felül, majd nemhogy a brazil labdarúgó, hanem épp a hölgy kezd erőszakoskodni, verekedni. Üvöltözni kezdenek, Neymar azt mondja, azonnal hagyja ezt abba, a nő pedig azt állítja, azért veri, mert előző nap megtámadta és magára hagyta őt a hotelben.

Ami igazán döbbenetes, hogy a modell ügyvédje, Danilo Garcia de Andrade azt állítja, a kamerát ügyfele Neymarral történt második randevúján előre megfontolt szándékkal rejtette el a szobában, épp azért, hogy később ezzel bizonyíthassa, nem önszántából feküdt le Neymarral.

A futbolbible oldalán nem a teljes felvétel látható, csak csepegtettek az eredeti videóból, amelyet az állítólagos áldozat jövő pénteken mutat be a Sao Pauló-i rendőrségen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik