NB I

Nincs pánik a győri csapatnál

A válogatott Varga Roland nincs megelégedve az ETO szezonrajtjával, de a Ferencváros ellen javítana.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavalyi bajnok, idei ezüstérmes Győri ETO nem kezdte túl jól az új bajnokságot, hiszen három forduló után mindössze három pont áll a neve mellett. A nyitófordulóban kikaptak a Paks otthonában, majd egy hazai, Honvéd elleni siker után 3-2-es vereség következett a Videoton ellen.

Egyelőre idén adós a gólokkal az ETO válogatott támadója, Varga Roland, aki a Rangadó.hu megkeresésére a gyenge rajtról, a vasárnapi, Ferencváros elleni rangadóról, és a hét eleji válogatott összetartásról is beszélt.

– Hétfőn és kedden is két edzésen vettünk részt Telkiben. Elsősorban taktikai elemeket gyakoroltunk, de volt például egymás közti játék is – kezdte Varga Roland.

– Három forduló után három ponttal szerénykedik az ETO. Mit szól a gyenge szezonkezdethez?
– Nem vagyunk túlságosan elégedettek a jelenlegi helyzettel, de nincs pánik a csapatnál. Az első és a harmadik fordulóban sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna. Nem sikerült nyernünk, pedig a Videoton ellen jól is játszottunk, és úgy éreztem, hogy a kezünkben van a meccs. Sok apró dolog volt, ami visszaütött, de így alakult, megpróbálunk javítani a hétvégén a Fradi ellen.

– Vasárnap délután a Ferencvárost fogadják. Mire számít az összecsapáson?
– Legalább olyan nehéz mérkőzésre számítok, mint előző héten a Videoton ellen. Megpróbáljuk nem elkövetni azokat a hibákat, amelyeket Székesfehérváron, és szeretnénk legyőzni a Ferencvárost. A Fradi kerete eléggé kicserélődött: Besics, Jenner és Leonardo személyében három meghatározó játékos is távozott. Voltak változások, de érkeztek hozzájuk jó játékosok, akik erősítést jelenthetnek, Gera Zoltánt senkinek nem kell bemutatni. Még egyszer mondom, nagyon nehéz meccset várok – mondta Varga Roland.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik