NB I

Soha, de soha ne locsold le sörrel Pintér Attilát!

Mutatjuk, mi történik, ha mégis megesik ez a csúfság…
 

Megtartotta szokásos keddi ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, ami a múlt heti Magyar Kupa-döntő és az utolsó előtti NB I-es fordulóval több jelentős büntetést is kirótt az élvonalbeli csapatokra.

A határozatok két legnagyobb áldozata az Újpest és a Puskás Akadémia, előbbi gigantikus méretű pénzbírságot kapott, utóbbi játékosát pedig hosszú időre eltiltották.

Íme a legfontosabbak.

  • Bacelic-Grgic Stipe (Puskás Akadémia), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben belefejelt ellenfele arcába 4, Katanec Matija (Mezőkövesd), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a piros lap felmutatása után a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 2 soron következő felnőtt  bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Mit gondolsz, melyik reptéren készült fotó Szalahról?
Füstölni kezd a nyári transzferbomba?
  • A Magyar Kupa-döntő miatt az Újpestet  4.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi a fegyelmi bizottság. A negyedik kerületi klub szurkolói több szabályt is megszegtek: jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért, használatáért és játéktérre történt bedobásáért; másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet,  az ellenfél edzőjének és az MLSZ-nek a szidalmazása); becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért („huhogás”); az ellenfél edzőjének sörrel történt lelocsolásáért;  az ellenfél játékosának folyadékkal teli műanyag poharakkal történt megdobálásáért, valamint szurkolóinak lelátón okozott egyéb rendzavarásáért (az ellenfél szurkolóival szembeni fenyegető fellépésért).

A fegyelmi bizottság további döntéseit ide kattintva olvashatod el.

címlapfotó: pfla.hu

Remek hangulatot teremtettek az újpesti drukkerek. Fotó: ujpestfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik