Nemzetközi foci

Mit gondolsz, melyik reptéren készült fotó Szalahról?

Füstölni kezd a nyári transzferbomba?

Kedd délután három óra körül a madridi repülőtéren kapták lencse- és mikrofonvégre a Liverpool klasszisát, Mohamed Szalaht, akivel kapcsolatban ezért máris elindultak a találgatások, hogy vajon mit keres a spanyol fővárosban. Mint ismert, az egyiptomi klasszist az elmúlt hónapokban többször szóba hozták a Bajnokok Ligája-győztes Real Madriddal.

A La Sexta riportere éppen a reptéren tartózkodott, amikor megérkezett Szalah, ám a Pool játékosa az újságíró egyetlen kérdésére sem válaszolt, pedig a BL-döntővel, Ramosszal és a Real Madriddal kapcsolatos pletykákról is faggatták.

A madridisták számára azonban rossz hírrel kell szolgálnunk, Szalah ugyanis az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség közleménye szerint csak orvosi kezelésre érkezett Madridba, ahol a Liverpool orvosi stábja intenzíven fog foglalkozni a támadó sérült vállával.

Szalah még a szombati Bajnokok Ligája-döntőben gabalyodott össze Sergio Ramosszal, így az egyiptomit már az első játékrészben le kellett cserélni súlyos vállsérülés miatt. Hazája szövetsége és drukkerei még bíznak abban, hogy a klasszis labdarúgó felépül az oroszországi világbajnokságra.

címlapfotó: Denis Tyrin / Sputnik/AFP

Olvasói sztorik