Hírek

Simon Ádám újra a Haladásban?!

Palermóból térhet vissza a középpályás Magyarországra. Menedzsere és az ügyvezető is megerősítette a lehetőséget.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz élvonalban szereplő Palermo magyar légiósa, Simon Ádám ügyében már régóta valószínűsíthető, hogy a szicíliai klub kölcsönadhatja a következő szezonra. Korábban arról írt az itáliai sajtó, hogy a középpályás a másodosztályú Varesében folytatja pályafutását. Simon tavaly nyáron szerződött a Haladástól az olaszokhoz, de az élvonalban sérülése miatt nem kapott lehetőséget, a Serie B-ben szereplő Barinak adták kölcsön, de ott is csak két bajnokin léphetett pályára.

A Rangadó.hu legfrissebb értesülései szerint a fiatal játékos egy évre, kölcsönbe visszatér a Szombathelyi Haladáshoz. Felhívtuk Simon Ádámot, aki egyelőre Palermóban tartózkodik. Érdeklődésünkre megerősíteni és cáfolni sem akarta a hírt.

Menedzsere, Vladan Filipovics azonban elismerte, szó van arról, hogy Simon visszatér a Haladásba, de azt mondta, két külföldi opció is van még. Végleges döntés szerda estére vagy csütörtökre várható.

Ügyvezetői megerősítés

Érdeklődésünkre Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője megerősítette információnkat, és hozzátette, mivel jelenleg is Olaszországban tárgyal ebben az ügyben, konkrétumokkal csütörtökön szolgálhat majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik