Videó sport

A kiállítás után őrült meccset játszott a Bayern München

Kilenc gól, közel járt a csodához a Heidenheim.

Nem tudni, Guido Winkmann játékvezető miként gondolhatta, hogy Niklas Süle kőkemény belépője csak sárga lapot ér, mindenesetre a videóbíróra volt szükség ahhoz, hogy a Bayern München védőjét kiállítsák.

Pedig Süle semmit sem bízott a véletlenre, irgalmatlanul elkaszálta a másodosztályú Heidenheim futballistáját, Robert Andrichot.

A bajor házigazda ekkor 1–0-s előnyben volt, ám gyorsan jött a válasz Leon Goretzka góljára, a Heidenheim Robert-Nesta Glatzel révén egyenlített a 26. percben a Német Kupa negyeddöntőjében.

A folytatásra nehéz szavakat találni. A Bayern 4-2-re fordított, és már biztos győztesnek tűnt, amikor ismét magára talált a rivális. Glatzel megszerezte a második és a harmadik találatát is, és ezzel a 77. percben egyenlített (4–4). A slusszpoén azonban a bajoroké lett, Robert Lewandowski a 84. percben állította be az 5–4-es végeredményt.

Német Kupa, negyeddöntő

Bayern München–Heidenheim 5–4 (1–2)

Schalke–Werder Bremen 0–2 (0–0)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!