Videó

Rászorult a gyűrű az ujjára, ezért nem kezdhetett a Loki játékosa – VIDEÓ

Cikos kezéről csak nem akart lejönni az a gyűrű...

A Debrecen-MTK mérkőzés még el sem kezdődött, máris egy totálisan abszurd esetet kellett feljegyeznünk. Történt, ugyanis, hogy a hazaiak kezdőjátékosának, Erik Cikosnak nem tudták leszedni a gyűrűt az ujjáról, márpedig a szabályok szerint addig nem léphet pályára, amíg az a bizonyos ékszer rajta van.

A Loki részéről inkább úgy döntöttek, miután egyszerűen sehogy nem tudták megoldani a problémát, beállítanak mást a helyére (Kusnyír Erik személyében), és mivel ez még a kezdő sípszó előtt történt, így nem számít cserének.

De szinte érthetetlen, hogy ilyesmi egyáltalán előfordulhat ezen a szinten.

Debrecen-MTK gyűrű

Abszurd közjátékkal indult a Debrecen-MTK NB I-es találkozó az 5. fordulóban. Cikos Erik ujjáról nem jött le a gyűrű, a játékvezető pedig így nem engedte pályára lépni, ezért a hazaiak a kezdő sípszó előtt cserére kényszerültek és Kusnyír Eriket küldték a gyepre. Ki látott már ilyet? 🙂

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 17., péntek

 

Közben megérkezett a hivatalos tájékoztatás: Cikos ujján gyűrű volt, az ujja bedagadt, így nem lehetett levenni, a játékvezető pedig nem engedte, hogy bekössék az ujján az ékszert, ezért változtatnia kellett a hazaiaknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik