Videó

Ajka-bukta

A Szigetszentmiklós megálljt parancsolt az FC Ajkának az NB II Nyugati-csoportjának 17. fordulójában, ezzel a bakonyi alakulat 16 meccses veretlenségi sorozata szakadt meg.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Már a negyedik percben vezetést szerzett a hazai együttes: jobboldali támadásnál az ajkaiak rosszul váltottak, Takács Tamás egyedül maradt, és ezt kihasználva 11 méterről a kapu bal oldalába lőtt. A vendégek első helyzetére fél órát kellett várni, ekkor Kanta Szabolcs húszméteres szabadrúgása suhant el a léc fölött. Aztán az ellentámadásnál Takács 14 méteres erőteljes lövését Nagy Bálint a gólvonalról mentette – tudósít a veol.hu.

A 42. percben emberhátrányba került az Ajka: Major megkapta második sárga lapját és mehetett zuhanyozni. Az 56. percben tovább fogyatkozott az ajkai társaság: Nagy Bálint rossz ütemű becsúszásáért másodszor kapott sárga lapot. A közelben melegítő ajkai játékosok közül Szabó Levente megjegyzést tett, amiért őt is kiállította a játékvezető. Az 58. percben jobboldali szöglet után a lefejelt labdát Ducsics lőtte 12 méterről a léc alá (2-0). A gólt követően is rengeteg munkája akadt Jánosa Tibornak, az Ajka kapusának.

Olvasói sztorik