Videó

Fradi edzés

Mozgalmasan telt a Ferencváros csapatának péntek délutánja.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az új játékosok – Júnior Fell, Csilus Tamás, Stanley Aborah, Quentin Martinus és Leonardo – dedikáltak a Fradi Shopban, ezt követően Kubatov Gábor klubelnök tartott szurkolói ankétot, majd több száz néző előtt nyílt edzés zárta a programot.

Az elnök kiemelte, hogy a csapat számára a nemzetközi porond a cél, és a legfőbb vágyuk egy magyar labdarúgókra épülő FTC kiállítása, ám ezért még rengeteget kell dolgozni, főként az utánpótlás területén. Mindezek mellett részletesen beszélt a távozó játékosokról, valamint új igazolásainkról. Elmondta, hogy kitől miért köszöntek el, és hogy kit miért szerződtettek.

A tájékoztatót követően Kubatov Gábor a szurkolói kérdésekre válaszolt. Szóba került, hogy a stadion ereklyéit azért pénzért árulja klubunk, mert a bevételt az utánpótlás kapja meg. Az elnök beszélt Ricardo Moniz szellemiségéről, majd elmesélte, hogy a holland szakembert teljesen megfertőzte a fradisták fanatizmusa.

Az ankétot követően a nyílt edzés kezdetére még szakadó esőben vártak szurkolók, de ahogy a játékosok pályára léptek, már igazi futballidőben folytatódott a gyakorlás.

Olvasói sztorik