Videó

Bajnokcsapatok

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A címvédő Debrecen kétgólos vereséget szenvedett a listavezető Győr vendégeként az OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati rangadóján.

A hazaiak újabb sikerükkel immár 15 mérkőzés óta veretlenek az NB I-ben, amelyben – a második MTK pénteki döntetlenjének köszönhetően – nyolc pontra növelték előnyüket. A hajdúságiak sorozatban ötödször kaptak ki.

Az első félidőben a győriek birtokolták többet a labdát és dolgoztak ki több helyzetet, de a szünetig egyiket sem sikerült gólra váltaniuk a főként védekezésre összpontosító Debrecen ellen. A folytatásban hamar vezetést szerzett az éllovas. A gól után a hazaiak átengedték a területet a nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt vendég csapat számára, de a hajdúságiak számos helyzetük ellenére nem tudtak egyenlíteni, míg a győriek a hosszabbításban biztosították győzelmüket.

Egy bajnokcsapatot biztosan láthattak a nézők szombat délután, Győrben – hiszen a DVSC nyerte a bajnoki aranyat a legutóbbi szezonban –, de lehet, hogy kettőt is, mert ezzel a sikerrel az ETO tett egy újabb komoly lépést a végső győzelem felé, bár még nagyon sok van hátra…

Olvasói sztorik