Videó

Félpályáról!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK hazai környezetben 4-2-re nyert a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Összességében ez volt a 201. örökrangadó.

Akárcsak múlt vasárnap, a listavezető Győr elleni rangadón, ezúttal is végigtámadta az első félidőt a Ferencváros, ennek ellenére MTK-vezetéssel térhettek pihenőre a csapatok, ugyanis a hazaiak mindkét helyzetüket gólra váltották, míg a vendégek számtalan lehetőséget puskáztak el, s csak egyet értékesítettek. A játék képe a fordulást követően sem változott, igaz, az MTK ekkor már sokkal szervezettebben védekezett, így a ferencvárosiaknak kevesebb gólszerzési lehetőségük adódott. Ennek ellenére tíz perccel a vége előtt Böde Dániel fejesével egyenlített az FTC.

Ugyanakkor az MTK ebben a félidőben is gólra váltotta egyetlen kidolgozott ziccerét, Hidvégi Sándor a 91. percben eldöntötte az összecsapást. A Ferencváros ezután minden erejét mozgósítva támadott, még Jova Levente kapus is előre ment. Vesztére! A megszerzett labdát Könyves Norbert a félpályán túlról juttatta a vendégek kapujába, így végül két góllal nyert a hazai együttes, amely sikerével megszakította a Ferencváros hét mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatát.

Olvasói sztorik