Videó

Kupatripla

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legjobb tizenhat közé jutott a Vasas a Magyar Kupában, miután az Illovszky-stadionban magabiztosan, az idény legjobb játékát nyújtva 3-0-ra verte a szintén NB II-es Ajka csapatát.

Jó döntésnek bizonyult a vezetőség részéről, hogy ingyen engedték be a szurkolókat szerda délután az Illovszky-stadionba. Ennek hatására ugyanis sikerült jó hangulatot teremteni, és megközelíteni a bajnokikon megszokott nézőszámot az Ajka elleni kupameccsen is. Akik ott voltak, aligha bánták meg, hogy ezt a programot választották, ugyanis minden tökéletesen alakult Vasas-szemszögből. Az első percektől kezdve más sebességi fokozatban játszottak az angyalföldiek, ráadásul hamar sikerült megszerezniük a vezetést.

A szünetre maradt az 1-0, a második félidő elején pedig egy kicsit átvette az Ajka tempóját a házigazda, ami nem igazán tett jót a mérkőzésnek. Körülbelül húsz percen keresztül álmos passzolgatást láthatott a publikum, igaz az előny tartásához ez is bőven elég volt. Aztán jött Polényi Gábor, és góljával eldöntötte a meccset. A folytatásban minden hazai támadásban benne volt az újabb találat lehetősége, és a triplázás nem is maradt el.

Olvasói sztorik