Videó

Kiszenvedték

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Harcos, ám nem túl magas színvonalú mérkőzésen, az utolsó percben lőtt tizenegyes-góllal tartotta otthon a három pontot a Vasas a Szeged ellen (2-1) az NB II Keleti-csoportjának tízedik fordulójában.

A 22. percben Szatmári Zoltán sorozatos remek védései után végül Jovánczai Zoltán belőtt egy kipattanót, így a szegediek jutottak előnyhöz. A csereként még jobbhátvédnek beálló, ám hamar középsővédővé avanzsáló Nikolov Balázs jelenléte egy idő után nyugalmat kölcsönzött a fővárosi csapatnak. A 44. percben André Luís ívelt középre, Szilágyi remek mozdulattal fejelt a kapufára, ahonnan Bobo elé pattant labda, a brazil támadó pedig közelről, nagy erővel bombázott a kapuba. Lélektanilag a legjobbkor egyenlített a Vasas!

A második félidőben úgy tűnt, hogy a vendégek számára az egy pont is bőven elegendő, ennek megfelelően szinte kizárólag a Vasas rohamozott, főleg azután, hogy Markovicsot a játékvezető a 65. percben kiállította. Innentől már csak az volt a kérdés, hogy tud-e élni a húszperces emberelőnyével a házigazda? Az angyalföldiek kapujához szegezték a Szegedet, de sokáig nem jött az áttörés, a csapat azonban ment előre a végsőkig, és ennek végül a 90. percben meglett az eredménye. Szilágyit faultolták a tizenhatoson belül, Fábián játékvezető pedig büntetőt ítélt. A sikeres végrehajtó Nikolov Balázs lett, aki így első bajnokiján rögtön fontos három ponthoz segítette a csapatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik