Videó

Halad a Hali II

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás II 2-1-re nyert a Győri ETO II otthonában az NB II Nyugati-csoportjának tízedik fordulójában. Bár a mérkőzés nagyobb részében jól játszott a házigazda, a három pontot mégsem sikerült otthon tartania.

Kimondottan jó iramú és szórakoztató mérkőzést produkáltak a csapatok az ETO Parkban. Már az első játékrészben mindkét oldalon akadtak helyzetek, és a Haladás megszerezte a vezetést. A 17. percben a szombathelyiek végezhettek el szabadrúgást, ami kipattant ugyan, de a labdát összeszedő Kulcsár Kornél 22 méterről óriási gólt lőtt. Helyzetekben ezután sem volt hiány, de nem jött össze az egyenlítés az első 45 percben az ETO-nak.

A folytatásban azonban igen, Varga Tamás ugrott ki, majd a vendégkapus lábai között a hálóba gurított. Tovább nyomott a hazai csapat a győzelemért, a hajrában azonban újra a Haladás volt eredményes: tíz perccel a vége előtt Hanzl állította be a 2-1-es végeredményt. Bár komoly ziccer nem alakult ki a Győri ETO II kapuja előtt, a Haladás II mégis elvitte a bajnoki pontokat.

Olvasói sztorik