Videó

Don’t stop!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nincs megállás! Nem fékez a Kozármisleny, amely ezúttal, az NB II Nyugati-csoportjának kilencedik fordulójában a Győri ETO II otthonában nyert, 2-1-re.

A korábbi feltételezésekkel ellentétben mégsem hemzsegtek az NB I-es játékosok az ETO kezdőcsapatában, mert öt játékosuk válogatott mérkőzéseken volt érdekelt, az első csapat pedig egy nappal korábban a szlovák Banska Bystrica ellen játszott felkészülési mérkőzést játszott, ahol szinte mindenki játéklehetőséget kapott.

Az első félidőben nem esett gól, aztán a második felvonásban remekül játszott a baranyai együttes, és egyértelműen ráerőltette akaratát az ellenfélre. Előbb csak helyzetekig jutott a Kozármisleny, majd kétgólos előnyt szerzett. Uralták a mérkőzést a látogatók, sok szép támadást vezettek, sok látványos megmozdulás tarkította a játékukat. A hazaiak csak elvétve jutottak át a félpályán, de a mérkőzés végén egy szép átlövésből ők is eredményesek voltak. Összességében elmondható, hogy teljesen megérdemelten hozta el a három bajnoki pontot Győrből a tabella második helyezettje.

Olvasói sztorik