Videó

Két kontra

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sok helyzetet kihagyó DVSC-TEVA egy góllal kikapott Újpesten, a Ligakupa harmadik fordulójában.

Az összeállításokat böngészve nyilvánvalóvá vált, hogy mindkét gárda pihenteti a legjobbjait, a Lokiban például Nenad Kiso, és a kapus Szécsi Gergő személyében két olyan játékos is kezdett, akik eddig még nem szerepeltek tétmeccsen a DVSC-ben – írja a haon.hu.

A debreceniek kezdték határozottabban a meccset, Kulcsár Tamás mindjárt az elején gólt szerezhetett volna, de lövését védte Horváth Tamás. Az Újpest csak védekezett, veszély egyáltalán nem volt a játékában. A huszadik percben Pölöskei Péter lőtt szép mozdulattal kapura, de pár centivel elvétette az irányt. A félidő közepétől kiegyenlítetté vált a játék, a lilák is eljutottak Szécsi kapujáig, egy ilyen kontrájuk végén meg is szerezték a vezetést. Erős Ronald adott remek labdát a kiugró Toricska Rajmondnak, aki egészen a tizenhatosig vezette a játékszert, majd higgadtan a kapu közepébe helyezett.

Sokkal lendületesebben kezdte a második játékrészt a DVSC-TEVA és Pölöskei felvágása után mindjárt büntetőt rúghattak a látogatók. A tizenegyest Kulcsár lőtte magabiztosan a bal alsó sarokba. Nem sokáig örülhetett a Loki, mert egy ellenakció végén Toricska vágott a léc alá egy lepattanó labdát, ezzel ismét a fővárosiaknál volt az előny. A folytatásban nyomott a vendég együttes, a végén óriási ziccereket hagyott ki, de az újpesti kontrák is sok veszélyt hordoztak magukban. A két tartalékos együttes mérkőzését végül a helyzeteivel jobban sáfárkodó Újpest nyerte.

https://www.youtube.com/watch?v=LFEm6zepk0

Olvasói sztorik