Videó

Egri bánat

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az OTP Bank Liga tízedik fordulójában elszenvedte első „hazai” vereségét az újonc Eger, amely ezúttal Debrecenben játszott, és 2-0-ra kikapott a Kecskeméttől.

A küzdelmes első negyedórában igazi gólszerzési lehetőség egyik oldalon sem akadt. Mezőnyben gyűrték egymást a játékosok. A 24. percben vezetést szerzett a Kecskemét egy öngóllal. A Pekár László baloldali beadását kifejelni igyekvő egri csapatkapitány, Petr Knakal öt méterről a saját kapujába fejelte a labdát (0-1). Az Eger harminc perc elteltével sem talált fogást ellenfelén, ezáltal komoly gólszerzési lehetőséget nem tudott kialakítani. Az alföldiek a vezető találatot követően labdatartásra törekedtek, illetve rögzített helyzetekből veszélyeztettek.

Mindössze 14 másodperc telt el a második játékrészből, és máris növelte előnyét a KTE: Sós Márkó jobb oldalról előreívelt labdája a rosszul helyezkedő Preklet feje fölött átszállt, pontosan Burgos elé. A csatár a kapujából kimozduló Brljak kezei fölött, 16 méterről emelt jobbal az üres kapu közepébe (0-2). A vendégek két találatuknak köszönhetően megérdemelten nyerték meg a találkozót. Az Eger játékát az eddigiekben a stabil védekezésből való gyors és veszélyes kontrák felépítése jellemezte, de ezúttal a Kecskemét játéka bizonyult hatékonyabbnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik