Videó

Németh bomba

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újonc Eger nagy meglepetésre 1-0-ra nyert a címvédő Debrecen ellen az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában, Diósgyőrben.

A találkozó első negyedórájában Bódi Ádám 20 méterről elvégzett szabadrúgása okozta az első védeni valót Darko Brljak kapusnak. A folytatásban sem szakították meg magukat a csapatok, így többnyire a mezőnyben adódtak kisebb párharcok, amelyekből mindkét oldalon csak szögletre futotta. A hazaiak a Pavlov, Vujovics kettős felé felívelt labdákkal próbálkoztak, de gólszerzési lehetőség nem adódott ezekből. A gyenge színvonalú első félidőben csupán pontrúgásig jutott az Eger. Igaz, ez elmondható a vendégekre is, akiknek egyik szabadrúgásuk után Brljaknak két bravúrt is be kellett mutatnia. A hálóőr parádésan hárította a pontrúgást követően Simac közeli ismétlését.

A fordulást követően, az 56. percben jobboldali egri akció végén csodálatos gólt szerzett Németh Norbert, mégpedig Pavlov beadását követően. Félfordulatból, jobbal bombázott a kapu jobb alsó sarkába, mintegy nyolc méterről (1-0). A találkozó hátralévő részében csakúgy, mint a mérkőzés korábbi szakaszában, nem tudott igazi gólszerzési lehetőséget kialakítani a DVSC. A tompán futballozó hajdúságiak nem szereztek egy pontot az újonc Eger ellen. A hevesiek hihetetlen szívvel és elszántsággal, végig magabiztos célfutballal rukkoltak elő, amelynek eredménye egy szenzációs győzelem a Loki ellen.

Olvasói sztorik