Videó

Hollandverés

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A házigazda Rába ETO 3-0-ra nyert a holland CF Eindhoven ellen az UEFA Futsal Cup selejtezőtornájának első fordulójában.

A házigazda győriek főként első félidei remek játékuknak köszönhetően nyertek a holland bajnok ellen, hiszen húsz perc után már kialakult a végeredmény.

Jól kezdett az ETO, nem sok teret adott a hollandoknak. Az agresszív játéknak meg is lett az eredménye, mert a hatodik percben Harnisch Ákos lőtt szinte az alapvonalról kapura, a kapusról újra elé pattanó labdát másodszorra könyörtelenül vágta a hálóba! A gól szinte szárnyakat adott a győrieknek. Egyre másra vezették a támadásokat, de az ellenfél kontráira is figyelni kellett, hiszen Balázs Zoltán nem egyszer bravúrral hárított. A 12. percben Ramada lövésébe szerencsétlenül nyúlt bele Merlino, és lábáról saját kapujába pattant a labda. Lódi Tamás egy gyönyörű támadás végén balról talált Grimmelius hálójába, kialakítva a félidei eredményt. A második félidőben az ETO okosan, előnye megtartására rendezkedett be. Voltak a játékrésznek olyan periódusai, amikor az Eindhoven percekig nem tudott játékba avatkozni. Bár Balázs Zoltánt tesztelték a hollandok, egy pillanatig sem volt veszélyben a győriek győzelme.

Ezzel a sikerrel a Rába ETO nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Olvasói sztorik