Videó

Németh-gólok

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az Egri FC 2-2-es döntetlent játszott a Ferencvárossal az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. Hihetetlen végjátékot követően értékes ponttal gazdagodtak az egriek, akik ezúttal Debrecenben játszottak „hazai” pályán.

A második játékrész első percében jogos tizenegyest kapott az FTC, és a Videotontól érkező Perics nem hibázott. Az 53. percben a Ferencváros szép támadást követően növelte előnyét. A folytatásban cserékkel próbálta felrázni együttesét Simon Antal, aki Németh Norbertet is pályára küldte. A 72. percben jött a szépítés, Németh 13 méterről volt eredményes (1-2). Az utolsó három percben felváltva forogtak veszélyben a kapuk: előbb Böde Dániel iramodott meg középen, 22 méterről leadott lövése után, a labda mindkét kapufát érintve gurult végig a gólvonalon, majd Sztankó ölelte magához a labdát, megkönnyebbülve. A fővárosiak számára a fekete leves az összecsapás 94. percében elérkezett: Gyömbér Gábor rántotta le Némethet a vállánál fogva a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett értékesítette (2-2).

Kétgólos hátrányból állt talpra az Egri FC együttese, amely az utolsó percig küzdött a sikerért, s ennek eredményeként értékes pontot szerzett a Ferencváros ellen.

Olvasói sztorik