Válogatott

Dzsudzsák Balázs rátámadt Marco Rossi barátjára

A szövetségi kapitány könyvéből kiderült, hogy a korábban mellőzött magyar játékos nehezen viselte, hogy nem kapott meghívót a válogatottba.

Mint ismert, hétfőn bemutatták a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi élettörténetét bemutató könyvet, ami az Olasz meló címet kapta és nemcsak a Magyarországra érkezését követő időszakot, hanem az azt megelőzőt is az olvasó elé tárja. Ezt a megható felvételt láttad már? A magyar válogatott játékosai életre szóló élménnyel gazdagítottak három fiatal labdarúgót.

A kötetből egy érdekes sztorit szúrt ki a Bors, ami még azt az időszakot eleveníti fel, amikor az olasz szövetségi kapitány nem hívta be a válogatottba a csapat nélküli Dzsudzsák Balázst, aki a budapesti Szent István-bazilikánál rendezett jelenetet, miután nekiesett az olasz tréner legjobb barátjának. A Pippo becenévre hallgató budapesti étteremtulajdonos a könyvben elárulta, hogy Rossi Dzsudzsák és ügynöke, Vörösbaranyi József közbenjárásával került Dunaszerdahelyre, mielőtt kinevezték a magyar válogatott szövetségi kapitányának.

Habár Pippo a barátjának nevezte Dzsudzsákot, a já­tékos a nyáron a nyílt utcán ordibált vele.

Bombapopsi, feszes mell – atyaég, milyen szexi a Real-kiszemelt exe!
Nem akármilyen bombázóval járt együtt a River Plate középpályása, Exequiel Palacios.

A múltkor sétáltam a bazilikánál, látom ám, hogy ott jön velem szembe Dzsudzsák, mondom, szia, hogy vagy? Ő erre válasz helyett rám támadt: Miket nyilatkozik a te barátod, tele vannak az újságok azzal, hogy kihagy en­gem a válogatottból! – idézi a Bors a könyv alapján az olasz étteremtulajt, aki elmagyarázta a focistának, Rossi azért nem veszi őt számításba, mert nincs csapata. Mint ismert, Dzsudzsák csak szeptemberben írt alá az arab al-Ittihad Kalbához, így Rossi az első négy Nemzetek Ligája-meccsére nem hívta meg a szélsőt.

Pippo a Borsnak adott nyilatkozatában elárulta, azóta egyszer már találkozott Dzsudzsákkal, aki megölelt, de bo­csánatot nem kért tőle.

Marco természetesen tudott a történtekről, de nem emiatt hagyta ki még az októberi Nemzetek Ligája-meccsek keretéből is Dzsudzsákot, annak csupán szakmai okai voltak – mondta a kapitány barátja.

címlapfotó: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik