Válogatott

A korábbi MTK-kapus potyája kellett Románia győzelméhez – VIDEÓ

Petkovics hibája sorsdöntő volt; a portugálok ikszeltek a lengyelekkel; Svédország megelőzte az oroszokat. Nemzetek Ligája-eredmények.

A Nemzetek Ligája keddi játéknapján a C-divíziós Románia Montenegróhoz látogatott a 4. csoportban, ahol a második hely volt a mérkőzés tétje.

Ennek a megszerzéséhez a román csapat számára egy pont is elég lett volna, ám Cosmin Contra szövetségi kapitány játékosai nem bízták a véletlenre, az első félidő végén előnyhöz jutottak, ehhez azonban kellett a korábbi MTK-kapus, Danijel Petkovics –  a 2016-17-es NB I-es szezonban 26 meccsen lépett pályára – hatalmas bakija is. Nem csak Petkovics, a PSG számára is rémálom a mai este: Neymar után a csatársor másik zsenije is megsérült a válogatottban.

Megvan az aranylabdás és Neymar új csapata?
Kapaszkodj meg, itt a Real Madrid új szuperduója!

A 44. percben George Tucudean vállalkozott lövésre huszonöt méterről, amikor pedig már mindenki azt hitte, hogy a montenegrói hálóőr véd, a labda kicsúszott a kezéből és áthaladt a gólvonalon., s mint később kiderült, ez három pontot és második helyet ért a románoknak.

Az A-divízió 3. csoportjában a már tét nélküli mérkőzésen 1-1-re végzett Portugália és Lengyelország, míg a B-divízióban Svédország otthon vert meg 2-0-ra az oroszokat, így Janne Andersson csapata végzett a 2. csoport élén.

Petkovics potyája

Nemzetek Ligája

A-divízió

Portugália–Lengyelország 1-1 (1-0)

B-divízió

Svédország–Oroszország 2-0 (1-0)

C-divízió

Skócia–Izrael 3-2 (2-1)
Montenegró–Románia 0-1 (0-1)
Szerbia–Litvánia 4-1 (0-0)
D-divízió

Koszovó–Azerbajdzsán 4-0 (1-0)
Málta–Feröer-szigetek 1-1 (1-1)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik