Válogatott

Válogatott: Pátkai visszatért a Vidihez, a többiek a családtagjaikkal találkozhattak

Már a Finnország elleni vasárnapi találkozóra készülnek Szalaiék.

Mint ismert, csütörtök este magabiztos győzelmet aratott a magyar válogatott Észtország ellen a Nemzetek Ligája-csoportkör ötödik fordulójában – a 2-0-s siker után megható nyilatkozatot adott a visszatérő Dzsudzsák Balázs, aki nem is bírta ki könnyek nélkül.

A munka természetesen ezt követően sem állt le, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány csapata már elkezdte a felkészülést a vasárnapi találkozóra, amikor is Finnországot fogadjuk a Groupama Arénában. Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a tegnapi mérkőzésen kezdőként pályára lépő játékosok regeneráló edzésen vettek részt délelőtt 11 órától, míg a keret többi tagja a telki edzőközpont centerpályáján edzett.

Mint írják, újabb sérült szerencsére nincs, a csütörtöki meccsen a második sárga lapját is begyűjtő Pátkai Máté Finnország ellen nem léphet pályára, így ő távozott az edzőtáborból.

A Marco Rossi vezette szakmai stáb a mai tréninget és az ebédet követően szabad programot hirdetett meg, hogy a játékosok találkozhassanak családjaikkal. A munka így szombaton folytatódik Telkiben, ahol a maihoz hasonlóan egy edzés szerepel a programban.

címlapfotó: mlsz.hu

Olvasói sztorik