Válogatott

Rossi megtörte a csendet, Dzsudzsák visszatéréséről beszélt

A szövetségi kapitány nem látja okát a mellőzésének.

Ahogy azt a Rangadó elsőként megírta, szinte bizonyos, hogy Marco Rossi úgy döntött, visszahívja a magyar válogatottba Dzsudzsák Balázst. A magyar válogatott szövetségi kapitánya most az M4 Sportnak nyilatkozott az eddig mellőzött Egyesült Arab Emírségekben gólokat szerző szélsőről.

Vajon kinek üzen új frizurájával Pogba? – VIDEÓ
Összetört szív díszeleg a francia klasszis fején.

Mindig is nagyra értékeltem a technikai és taktikai tudását, azt az erőfeszítést és büszkeséget a címeres mezre, a csapatkapitányságra, ami az Európa-bajnokságig jellemezte őt. Eddig nem hívtam be, mert nem volt csapat, nem edzett, nem játszott. De onnantól kezdve hogy jól játszik, és tudom azt is, hogy plusz munkát is végez, nem látom okát a mellőzésének. Kedvelem a jó játékosokat, kedvelem, ha vannak vezérek a csapatban. Nem félek valakitől, akinek jó hatása lehet a keretre azért, mert erős, jó személyisége van. Remélem, a jövőben csatlakozhat hozzánk, és és erősíteni fog minket.

– mondta a 96-szoros magyar válogatott játékosról Marco Rossi.

Mint ismert, a 31 éves Dzsudzsák Balázs szeptember közepén szerződött az al-Ittihad Kalbához, ahol eddig hét meccsen három gólt szerzett. A magyar válogatott a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó két játéknapján november 15-én Észtországot, három nappal később Finnországot látja vendégül.

Olvasói sztorik