Válogatott

Hiába a zárt kapu, szurkolásra készül a tábor a magyar–görög NL-meccsen

Összegyűl a Carpathian Brigade az első hazai Nemzetek Ligája-találkozóra.

Mint ismert, a magyar válogatott szeptember 11-én játssza az első hazai találkozóját a Nemzetek Ligájában, az ellenfél Görögország lesz, korábban pedig az is kiderült, hogy nézők nélkül kell pályára lépniük Gulácsiéknak – ide kattintva felidézheted, miért hozta meg ezt a kemény büntetést az UEFA.

A magyar válogatott szurkolótábora, a Carpathian Brigade azonban nem hagyja cserben a játékosokat, felhívást intézett a többi drukker felé.

Csoportunk ennek ellenére mindenféleképpen összegyűl azon az estén és arra biztatunk mindenkit, hogy tartson velünk! Szurkolók nélkül a futballnak nincs értelme és ennek hangunkat is fogjuk adni, véleményünket ki fogjuk fejteni az abszurd döntéssel kapcsolatban. A részletekért figyeljétek a csoport oldalát, illetve az eseményt, amint tisztázódik a pontos program, értesítünk benneteket – olvasható a Facebook-esemény leírásában.

Azt egyelőre tehát még nem tudni, hogyan kíván segíteni a tábor a válogatottnak, de könnyen elképzelhető, hogy akárcsak korábban, ezúttal is közvetlenül a stadion mellett lesz a szurkolás.

címlapfotó: MTI

A tizenkettedik játékos mindig sokat segít a lelátóról. Fotó: MLSZ
Olvasói sztorik