Válogatott

U19: a hajrában omlott össze a válogatott

Két perc alatt fordított az ellenfél.

Utolsó csoportmeccsét játszott a magyar U19-es válogatott kedd délután Macedóniában az Európa-bajnoki selejtező elitkörében. Németh Antal szövetségi edző csapata az első találkozóján 4-1-re kikapott Angliától, majd 4-3-ra megverte Macedóniát, de mivel a „háromoroszlánosok” két meccs után hat ponttal álltak, így a lettek ellen győzelem esetén sem szerezhettük volna meg az első helyezést.

Meglepő, ki venné át a Real kispadját
A Premier League-ből érkezhet Zidane utódja.

Nem indult jól a mérkőzés, a tizenötödik percben Regza góljával vezetést szereztek a lettek. A félidőig nem sikerült az egyenlítés, ám a szünet után gyorsan helyreállt a világ rendje: az 55. percben Kundrák, két perccel később pedig Bévárdi volt eredményes.

Az előnyt azonban nem sikerült megtartani, sőt mi több, eléggé katasztrofálisra sikerült a hajrá: a 89. és a 91. percben is Regza szomorított bennünket, így a lett játékos mesterhármasával 3-2-re nyert az ellenfél, így a magyarok a csoport harmadik helyén végeztek.

U19-es Európa-bajnoki selejtező, elitkör

Lettország U19–Magyarország U19 3-2 (0-1)
Magyarország: Varga II Á. – Bolla (Krebsz, 63.), Mocsi, Schindler, Banó-Szabó –  Schäfer, Lustyik, Májer (Stoiacovici, 71.) – Bévárdi (Kiss, 78.), Kundrák, Schön.
Gólszerzők: Regza (15., 89., 91.), illetve Kundrák (55.), Bévárdi (57.)

Olvasói sztorik