Nemzetközi foci

Meglepő, ki venné át a Real kispadját

A Premier League-ből érkezhet Zidane utódja.

Az nem újdonság, hogy Antonio Conte az utóbbi időben nem egy csapattal került össze, mint potenciális új munkaadó, ám most a spanyol sajtó egy újabb hajmeresztő pletykával jelentkezett, miszerint a Chelsea jelenlegi trénere szívesen átvenné a Real Madrid irányítását és ezzel egy időben magával is vinné Eden Hazardot.

Egy olasz futballszakértő, Gabriele Marcotti a Sky Sportsnak osztotta meg gondolatait. Ő másképp gondolja az olasz szakvezető jövőjét, szerinte Conte helyzete egyébként is elképesztően komplikált:

Azt hiszem, azt mindenki tudja, hogy még van hátra egy év a szerződéséből. Kétlem, hogy magától lemondana a posztjáról, de azt sem hinném, hogy maradna, vagy hogy egyáltalán a klub ragaszkodik –e hozzá, de mégsem akarják meneszteni. Ha ez az egész káosz egy kicsit kitisztul, akkor kell neki egy „otthon”, egy hely ahova tud majd menni. Contét ismerve biztosan egy másik topcsapatot szeretne majd irányítani. Példának okáért itt a Paris Saint-Germain, ami nagyjából reális is lenne, főként, hogy Unai Emery távozása is egyre biztosabb.

Conte, mint a Real edzője? Joan Valls / Urbanandsport / NurPhoto
Olvasói sztorik