Válogatott

„Siralmas volt! A megye egy sokszor jobb”

A legtöbb drukker kiakadt a magyar válogatott teljesítményén, de volt, aki szerint nem történt meglepetés.

A Rangadó.hu olvasóinál is kiverte a biztosítékot a magyar válogatott péntek esti játéka. Mint ismert, Dzsudzsák Balázsék 3-2-es vereséget szenvedtek a Groupama Arénában a világranglista 136. helyén álló Kazahsztántól.

A kazahok még egy nagyot rúgtak a magyarokba
Kulcsemberek hiányáról és a „kazah Messiről” ír az ottani sajtó.

Több sem kellett a drukkereknek, rengetegen elmondták véleményüket a Facebook-oldalunkon a nem várt végeredményről – ebből szemezgettünk néhányat.

„Nem az edző hibája, hanem a sok “sztárfocistánké”, akik félnek odatenni magukat a címeres mezért, nehogy a “menő” klubcsapatuknál ne tudjanak játszani sérülés miatt. Lelketlen sz*r az összes “válogatott ” fiúcska.”

„Siralmas” – jegyzi meg szűkszavúan egy másik olvasónk.

„Ezt nem is nevezném focinak, szerintem ez nyomorultak találkozója.”

Mikor ébrednek már fel, hogy belássák ez a szint. Mi azért kellünk a pályára, hogy legyen kiket kinevetni. Ha mi is így végeznénk a munkánkat, nem hiszem, hogy lenne munkahelyünk!”

„Beszélni sem szabad erről a válogatottról, nem hogy még megnézni, vagy kimenni a stadionba!!!”

Három gólt kapott Gulácsi MTI Fotó: Illyés Tibor

„Ez a magyar válogatott szerintem a spanyol negyedosztály szintjét sem üti meg! Szégyen, hogy havi tízmilliós fizetésért hozzuk a “sztár” szövetségi kapitányokat, amitől azt várjuk, hogy csodát tegyen!”

„Rakás sz*r ez a válogatott!”

„A megye 1 sokszor jobb!”

Nem mindenki látja ilyen rossznak a helyzetet.

Nem gondolom, hogy egy (főként az első) vereség alapján ítéletet lehet mondani! Adni kell neki időt!”

„Lehet itt bárki kapitány, amíg nem lesznek igazi klasszisaink akik nemzetközi szinten képesek folyamatosan teljesíteni, addig érjük be ennyivel! A kulcs még mindig az utánpótlás nevelésben van!”

„Miért szánalmas? Az Asztana az Európa Liga csoportköréig jutott oda ahová magyar csapatnak nem sikerült. Ez a realitás! Mondjuk a védelem tényleg gyenge volt de a többi szekció nem extra rossz.”

Olvasói sztorik