Válogatott

Ugrai szerint érthető a magyar drukkerek reakciója

A DVTK támadója úgy látja, a buta bekapott gólok döntőek voltak.

A Diósgyőri VTK játékosa, Ugrai Roland is értékelte a 3-2-es vereséggel végződő Kazahsztán elleni felkészülési találkozót. Az élvonalbeli játékos a Rangadónak kiemelte, minden kapott gólra lehet azt mondani, hogy elkerülhető, de az első kettőre ez most hatványozottan igaz.

Sz*rról beszélt Dzsudzsák az újabb zakó után – VIDEÓ
Önkritikusan nyilatkozott a csapatkapitány a kazah-meccs után.

– Buta gólokat kaptunk, ez abszolút rányomta a bélyegét a meccsre, még akkor is, ha sikerült szépítenünk – válaszolta Ugrai. – Csalódott vagyunk, nem így indultunk neki a találkozónak. Támadó felfogásban léptünk pályára, két csatárral, velem és Balázzsal a két szélen, valamint a kazahokból is rendesen felkészültünk, de ilyen hibákra nem lehet felkészülni. Teljesen mindegy, mely csapat ellen játszunk, a világranglista elsővel, vagy a kilencszázadikkal, két ilyen kapott gól teljesen átírja a meccs forgatókönyvét.  Próbáltam erőltetni azt, ami az erősségem, az egy az egy elleni szituációkat. Hellyel-közzel sikerültek, de nagy veszélyt én sem tudtam okozni. Ennél csak jobb lehet.

A DVTK-támadó végül hozzátette, mondott egy-két szót Georges Leekens szövetségi kapitány a meccs végén, de vasárnap lesz a bővebb elemzés, a szurkolókkal kapcsolatban pedig megjegyezte, érthető a csalódottságuk és a reakciójuk, hiszen aki kijött, nem azért jött ki, hogy tíz perc után azt lássa, kétgólos hátrányban van a csapat.

címlapfotó: AFP/ Fabrice COFFRINI

Ugrai a kezdőben kapott helyet Fotó: MLSZ
Olvasói sztorik