Válogatott

Kiderült, Leekens miben veri máris Storckot

Elek Ákos és Ugrai Roland is ugyanazt a különbséget emelte ki a két trénerrel kapcsolatban.

Kazahsztán és Skócia ellen készül Telkiben a magyar válogatott, amelynek két tagja, Elek Ákos és Ugrai Roland állt a sajtó rendelkezésére hétfő délután. Előbbi játékos a kazah Kajrat Almati játékosa, így számára külön pikantériája lesz a meccsnek, hogy a klubbéli társai ellen léphet pályára.

Leekens reagált arra, miért hagyta ki Sallait a válogatottból
Érdekes magyarázatot adott a kapitány a BL-ben is pályára lépő légiós mellőzésére.

– A csapattársaimmal kapcsolatban mondtam infókat a kazahokról Leekensnek, Kleinheisler pedig a szövetségi kapitányról árult el néhány dolgot, de már a kapitány is felkészült volt, nem igazán tudtuk meglepni őt semmivel – mondta a sajtótájékoztatón Elek. – Georges Leekens egy fokkal lazább, mint Storck, de kell még idő, hogy alkalmazkodjunk a stílusához. Erre nagyjából fél évünk van, akkor már nem lehet majd mellébeszélés, eredmények kellenek. Mindenkiben van egy egészséges várakozás, szeretnénk a következő két meccset felhasználni arra, hogy a közönséget magunk mellé állítsuk, mert nélkülük nem  sikerülhet a jó szereplés a Nemzetek Ligájában. Csak rajtunk múlik ez, szeretnénk jól indulni az új kapitánnyal, neki is és nekünk is fontos lenne a jó rajt. Presztízscsata lesz, nem akarok úgy visszamenni Kazahsztánba, hogy zrikálva fogadnak a csapattársak.

Ugrai és Elek vett részt a sajtótájékoztatón fotó: MLSZ Twitter

Örülök, hogy újra itt lehetek, és hogy a teljesítményemmel rászolgáltam az ittlétre – mondta a DVTK támadója, Ugrai. – Leekensnél tiszta lappal indulunk, ismét meg kell mutatnia mindenkinek, hogy itt a helye, szeretnék hasonló teljesítményt mutatni, mint az elmúlt találkozókon. Leekensnél lazább a hangulat, de érdemi munkát még nem végeztünk vele, így nem tudok most többet mondani róla. Ki akarjuk szolgálni a szurkolókat, és stabil csapatot építeni a Nemzetek Ligájára.

Olvasói sztorik