Válogatott

„Magyarországra jön tönkretenni a karrierjét” – vegyes szurkolói reakciók az új kapitányra

Georges Leekens nevét nem nagy örömmel fogadták a szurkolók.

Megírtuk: a belga Georges Leekens lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Ezt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke jelentette be, de Leekens is bemutatkozott már sajtótájékoztatón.

Emlékezhetünk, milyen hurráoptimizmus fogadta annak idején Dárdai Pál kinevezését. Nos, Leekens érkezése inkább negatív visszhangot váltott ki a szurkolókból, persze van ellenvélemény is. Az MLSZ Facebook-oldalára érkező első reakciókból válogattunk.

Megint idehoztak egy pénzéhes, semmilyen edzőt, erre kell a pénz…. Szélesi értette volna a dolgát, esélyt kellett volna adni neki..
Valaki közölje már velem, hogy vele mi a gond, hogy meg se jött, de már utálja mindenki?
Gratulálok MLSZ! Megint egy külföldi, ósdi felfogású, magyar viszonyokat és játékosokat nem ismerő öregember! Bonyolult lett volna megvárni, mit alkot Szélesi a következő két meccsen?
Nevetségesek vagytok és nem fogjátok fel, hogy ez az egész értünk, szurkolókért van! Jó lenne, ha figyelembe vennétek minket is! Nehéz lett volna indítani egy szavazást, hogy mit is szeretnénk? Ehelyett valaki eldönti önhatalmúlag, hogy itt egy öreg belga, semmilyen normális eredménnyel és milyen referenciával?!
Fotó: AFP

Szegény. Magyarországra jön tönkretenni a karrierjét…
Jó választásnak tűnik. Nehéz lesz megvennie a menedzsereknek. Ez nekik cumi! Meg a nulla tapasztalatos valakinek az embereinek is (pl: Szélesi, stb.).
Na, most kéne csomagolnotok…
Mindenkinek jár a bizalom, legalább az első meccsig!
Honnan vette ezt elő Csányi? Maradna Szélesi inkább! Fiatal, ismeri a viszonyokat és nem utolsó sorban az utánpótlást, amivel sikeres volt!
Olvasói sztorik