Válogatott

A DAC elengedi Rossit a magyar válogatotthoz

Kapitánykérdés: sokat sejtető a dunaszerdahelyi tulajdonos nyilatkozata.

Egyre több jel utal arra, hogy az MLSZ Marco Rossira bízza a magyar válogatottat. Ahogy arról a Rangadó csütörtökön beszámolt, Bánki Erik, az MLSZ elnökségi tagja elárulta, tudomása szerint folytattak háttérbeszélgetést a szlovákiai DAC-ot irányító olasz edzővel.

Rossi egyre közelebb a magyar válogatotthoz? Fotó: fcdac.sk

Rossi számára a legkevésbé sem ismeretlen a magyar közeg, hiszen az előző évadban még az NB I-ben dolgozott, nem is akárhogy, ugyanis bajnoki címre vezette a Honvédot. Ugyancsak Bánki beszélt arról, hogy a hazai futballvezérkar megkereste Paulo Sousát is, ám a portugál nem szeretné szövetségi kapitányként folytatni.

EZT NÉZD!
Csak néhány csapat jobb a Fradinál Európában

Újdonság az ügyben, hogy a TV2 I/I című műsorában Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa kijelentette, ha az MLSZ „bejelentkezik” Rossiért, leülnek tárgyalni – úgy tudni, a milliárdos nagyvállalkozó jó kapcsolatot ápol a magyar gazdasági és politikai elit több képviselőjével. Világi hozzátette, a lelke mélyén tudja, minden edző számára hatalmas megtiszteltetés, ha valamelyik válogatott szövetségi kapitánya lehet, nem mondhatja Rossinak, hogy a DAC miatt ne vállalja el a felkérést…

– Rossi eldönti, mit akar, nekem pedig ezt valószínűleg el kell fogadnom – tette hozzá a dunaszerdahelyi tulajdonos.

Olvasói sztorik