Válogatott

Magyar lányokkal szexeltek a portugál válogatott sztárjai?

Jól fizetett az alkalmi szerelem.

Egymást túllicitálva közölnek pikáns részleteket a hazai bulvárlapok a magyar–portugál vb-selejtező utáni eseményekről. A helyszín már nem a Groupama Aréna, hanem az Európa-bajnok szállodája, ahova a hírek szerint magyar lányok érkeztek, hogy kissé feldobják az 1-0-s győzelmet arató futballisták hangulatát.

A Borsmeg is nevez egy hölgyet, aki Cristiano Ronaldóval sétált be a hotelbe, és a lap szerint több magyar lány is vendégeskedett a portugáloknál. Mint írják, „számos világsztár tudja már, a magyar lányok a legszebbek. És azt is, hogy pénzért bármire képesek.”

EZT FIGYELD!
Tizenhat év után távolították el a magyar válogatott hangját

A Bors szerint nem szokatlan, hogy a világsztárok, zenészek, sportolók magyarországi látogatásuk alatt lányokat látnak vendégül. Egy a szakmát belülről ismerő forrásuk konkrét neveket, helyszíneket, lányokat is megnevezett, illetve az árakról is informált.

– Hetekkel ezelőtt egy világhírű DJ járt Budapesten, egy, a fővárosban élő, ismert milliárdos barátja. Neki például ez a gazdag férfi intézett lányokat, egyenként ötvenezerért. Ugyanezen lányok közül többen ott voltak vasárnap Ronaldóéknál is – mondta a lap informátora. – Ronaldo egyébként senkivel nem szexelt. A társaságában voltak azonban más férfiak is…

Forrásuk megnevezett olyan lányokat, akik ilyen áron jutottak el egzotikus helyekre az elmúlt hónapokban, bizony, koronázott szépségkirálynő is van közöttük. – Azok a lányok tudnak igazán sok pénzt keresni az escortmunkákkal, akik amellett, hogy különlegesek és szépek, diszkrétek is. A ronaldós látogatás kiszivárgása óriási blamázs – tette hozzá a bulvárlap forrása.

Mik derülnek ki az Európa-bajnoki fiúkról? Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik