Válogatott

Válogatott: július végétől árusítja az ezerforintos jegyeket az MLSZ

A Lettország és a Portugália elleni vb-selejtező belépői várnak gazdára.

A magyar válogatott augusztus 31-én (20.45) Lettországot, szeptember 3-án (20.45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. A mérkőzésekre szóló jegyek az aréna nézőterére egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépők árusítása július végén, illetve augusztus elején kezdődik meg – írja az MLSZ honlapja.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók. A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára. Akik nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg belépőjüket.

A lettek elleni augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

A beszámolóbólkiderül: megkezdődik a bérletesek „kártérítése” is, illetve ahogy azt Bernd Storck szövetségi kapitány ígérte, azoknak, aki a helyszínen követték az Andorra elleni 1-0-s vereséget, nem kell jegyet váltaniuk a következő két hazai selejtezőre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik