Válogatott

Jöhetnek az újabb tehetségek! Elindult a Bozsik-bajnokok program

Király Gábor és Nyilasi Tibor már meg is lepett néhány szombathelyi Bozsik-palántát.

Elindult az OTP Bozsik Bajnokok: a program célja, hogy neves szakemberek segítségével kutassa fel a különleges futballtehetségeket az egész országban – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján.

November 15-én a Groupama Arénában a magyar–svéd felkészülési mérkőzés szüneteiben debütált az a kisfilm, amelyben Király Gábor és Nyilasi Tibor meglepték a szombathelyi Dési Huber István Általános Iskola Bozsik-palántáit.

Király Gábor szerint egy dolog a tehetség, ugyanakkor az alázatos munka legalább olyan fontos – az OTP Bank támogatásával indított Bozsik Bajnokokban éppen ilyen fiatalokat keresnek. A nemzeti csapattól búcsúzó kapus mellett olyan válogatott labdarúgók segítik majd csapatkapitányként a gyerekeket, mint Bognár István, Elek Ákos, Gera Zoltán, Juhász Roland vagy Nyilasi Tibor, a játékosok sora pedig Hajdú B. Istvánnal, a népszerű sportriporterrel egészül ki.

Hamarosan bárhol felbukkanhatnak a Bozsik Bajnokok csapatkapitányai, ugyanis országszerte keresik a különleges futballtehetségeket. A kiválasztott fiatalok májusban egy gálameccsen, néhány felnőtt válogatott focistával kiegészülve mérkőznek majd meg egymással.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik