Válogatott

Már kaphatóak a jegyek a Feröer elleni vébé-selejtezőre

Az MLSZ 228 darab belépőt kapott.

A magyar válogatott szeptember 6-án, a Feröer-szigetek elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg szereplését vb-selejtező csoportjában. A találkozóra megkezdődött a jegyárusítás – írja az MLSZ honlapja.

A magyar válogatott a sikeres Európa-bajnoki szereplést követően szeptember 6-án kezdi meg szereplését a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtező sorozatában. A mieinkre nehéz feladat vár, a selejtező sorozat egyetlen olyan csoportjában szerepelnek, amelyben három Eb-negyeddöntős, valamint három világranglista TOP20-as válogatott kapott helyet, köztük az Európa-bajnoki aranyérmes Portugália. A vb-re a házigazda Oroszország mellett mindössze 13 európai csapat kvalifikálja magát – a csoportgyőztesek mellett a nyolc legjobb második helyezett pótselejtezős párharcainak győztesei. Az Európa-bajnok Portugália mellett Svájc, Feröer, Lettország és Andorra lesznek a riválisaink a selejtezős küzdelmek során.

A szeptember 6-i, thórshavni mérkőzésre a Magyar Labdarúgó Szövetség 228 jegyet kapott a feröeri szövetségtől, ezért a jegyvásárlásra korlátozott számban nyílik lehetőség. A meccsbelépőkre váltható utalványok már megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 6700 forintos egységáron.

Az utalványokat személyesen is meg lehet vásárolni a Ticket Express budapesti irodáiban (TEX Bálna, TEX Syma), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban – szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

Már az elutazás előtt lehetőség lesz becserélni az utalványokat az eredeti jegyre, szeptember 1-jén és 2-án a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 9 és 17 óra között, az igazoló iratok bemutatásával. A mérkőzés napján a selejtező helyszínén, a thórshavni Tórsvøllur-stadionnál átvételi pontot nyitunk, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után. A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek.

A szövetség a csapat sikeres felkészülése érdekében a versenynaptár adta szűk lehetőségekhez képest a lehető legtöbb időt szeretné a válogatott felkészülésére biztosítani, hasonlóan ahhoz, ahogyan azt tette a várakozáson felüli teljesítménnyel zárult Európa-bajnokság előtt, ezért a feröeriek elleni összecsapásra való felkészülés már a hétvégi bajnoki fordulót követően megkezdődik.

Az MLSZ a hét elején a hazai világbajnoki selejtezőkre szóló bérletek árusítását is megkezdte. Mivel a tétmérkőzések iránt óriási az érdeklődés, a bérletvásárlás az egyedüli garantáltan módszer arra, hogy valaki a válogatott hazai selejtezőinek mindegyikén jelen lehessen.

Olvasói sztorik