Válogatott

Már lehet bérleteket venni a válogatott vb-selejtezőire

Akár harminc százalék kedvezménnyel is lehet meccseket nézni.

Az idei Európa-bajnokságon remekül szereplő A-válogatottunk ősszel megkezdi világbajnoki selejtezős szereplését. Hétfőn elkezdődött a hazai vb-selejtező mérkőzésekre szóló bérletek árusítása a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban a hazai vb-selejtezőknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire – írja az MLSZ hivatalos honlapja.

A kedvezményrendszer egyik elemeként a világbajnoki selejtezőkre bérletet is válthatnak a szurkolók, amennyiben belépnek az MLSZ Szurkolói Klubjába. A bérletvásárlás egyik nagy előnye, hogy azzal a szurkolók garantáltan ott lehetnek a válogatott óriási érdeklődésre számot tartó világbajnoki selejtezőinek mindegyikén, másrészt pedig a bérletek az eredeti jegyárhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A klubtagsághoz nem kell mást tenni, csupán érvényes Futball- vagy klubkártyával regisztrálni az MLSZ Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon! Regisztráció után máris megvásárolható a vb-selejtező sorozat hazai meccseire szóló bérlet, melyek – a jegyekhez hasonlóan, elhelyezkedéstől függően – több árkategóriában elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Aki még nem rendelkezik Futball- vagy klubkártyával, a klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelhet egyet.

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem kívánják kiváltani sem a klubkártyát sem a Futballkártyát.

Olvasói sztorik