Válogatott

Eb-lemezt dob piacra az MLSZ

Bemutatták azt a könnyűzenei összeállítást, melyet a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott szurkolóinak készítettek.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az album bemutatóján ismertették, hogy a felkért zenekarok szurkolói rigmusok feldolgozásával, sporthoz kötődő régi és aktuális slágerek átirataival, a labdarúgásban népszerű dalokkal, valamint a válogatott kedvenceinek újraértelmezésével jelentkeztek, így többféle zenei stílus közül választhatják ki kedvenceiket a drukkerek.

A Válogatott Dalok Utazáshoz című album a magyar csapat május 20-i, Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzése előtt jelenik meg, és az ország valamennyi MOL-benzinkútján – 990 forintos áron – kapható lesz. Két nappal később a lemezen szereplő dalok élőben is hallhatóak lesznek a Budapest Parkban sorra kerülő koncerten. Az eseményen részt vesznek a magyar válogatott tagjai is, akik az estét együtt töltik majd a szurkolókkal.

A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F-csoportjában.