Válogatott

VIDEÓ: Bernd Storck üzent a szurkolóknak

Megköszönte a biztatást a szövetségi kapitány.

A Horvátország elleni felkészülési mérkőzés előtt az MLSZ videójában üzent a szurkolóknak a magyar válogatott szövetségi kapitánya, a német Bernd Storck.

– Készülünk a Horvátország elleni barátságos mérkőzésre, de egyben az Európa-bajnokságra is. A csapatom nevében is szeretnék köszönetet mondani a támogatásotokért, amelyet a selejtezők során, de még inkább a pótselejtező során, Norvégia ellen nyújtottatok. Ti voltatok a tizenkettedik ember, ti segítettek hozzá minket ehhez a hatalmas sikerhez, hogy elutazhatunk a franciaországi Európa-bajnokságra. Mindannyian várjuk ezt és még egyszer köszönjük a támogatásotokat – nem csak a stadionban, hanem a stadionon kívül is. Az egész városban érezhető ez most, hogy egy ilyen fontos torna előtt állunk.

– Nem csak a nyári Európa-bajnokság áll a küszöbön, a csapatommal együtt az is feladatom, hogy a világbajnoki selejtezőkre is felkészüljünk. Ez is hatalmas kihívás lesz és ott is szükségünk lesz rátok a mérkőzések során, a jó és a rossz pillanatokban egyaránt. Készüljünk a következő Európa-bajnokság utáni célunkra, a világbajnoki selejtezőkre is együtt!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik