Válogatott

Torghelle a válogatottról: „Miért ne lehetnék ott?!”

Kapcsolódó cikkek

Az MTK rutinos csatárát, az élvonal őszi 19 fordulójában kilenc gólt szerző Torghelle Sándort faggathatták a klub szimpatizánsai. „Air Sanyi” a többi között a válogatottba való visszatéréséről is kapott kérdést, ami az Európa-bajnokság kapcsán igencsak aktuális lehet.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekel a válogatott. Minden egyes magyar játékosnak az a célja, hogy ott lehessen a nemzeti csapatban. Nekem szerencsém volt, megadatott ez. Ha a későbbiekben úgy alakul, akkor természetesen örömmel mennék. Azt mondom, ha így folytatom a következő mérkőzéseken, akkor miért ne lehetnék ott?! Jól kell teljesíteni. A csatártársak között is vannak olyan játékosok, akik nagyon jól teljesítenek a csapatukban: mondanám itt Nikolicsot, Bödét a Ferencvárosból, és nagyon jó formában van Priskin is. Azonban bármi előfordulhat: sérülés, formahanyatlás, bármi lehet még a közeljövőben – vélekedett Torghelle Sándor.

Ti kérdeztetek, Torghelle Sándor pedig válaszolt.Facebookon megírhattátok a kérdéseiteket Sanyinak, mi pedig feltettük ezeket neki. Most megnézhetitek, hogy mit válaszolt.

Szerző: MTK Budapest, 2015. december 14.

Olvasói sztorik