Válogatott

Még, hogy fociláz – ne is jussunk ki az Eb-re?

Néhány nappal a norvégok elleni pótselejtező előtt arra voltunk kíváncsiak, emelkedik-e már a fociláz. A két megszólaló szerint nem túlságosan, és akkor még finomak voltunk…

Kapcsolódó cikkek

Horti Gábor, az utánozhatatlan stílusú sportriporter azzal kezdte, hogy hosszú ideig nagy lelkesedéssel figyelte a magyar válogatott körüli eseményeket – ám ez már a múlt…

– Csak szörnyülködöm Storck újabb és újabb húzásain, igencsak meglepőnek tartom, amit csinál – mondta Horti. – Nagytakarításba kezdett a férfi, behívja a keretébe az újpesti tartalékkapust, csak kapkodjuk a fejünket. Nem tudom, hogy ez a színtelen, szagtalan ember mit alkot, de őszintén szólva elfordultam tőle, s immár pesszimista vagyok. Hogy kijutunk-e a franciaországi Európa-bajnokságra? Nagyon akarja mindenki, de kérdem tisztelettel: mennyire lenne az jó nekünk?

Még ennél is sarkosabban fogalmazott Moldova György, aki kijelentette, ha van igazság, nem jutunk tovább Norvégia ellen.

– Selejtezősorozatunk tele volt bukdácsolással egy harmatgyenge csoportban, de óriási szerencsével mentünk előre. Viszont a görögök ellen Athénban elveszített meccsről beszélni sem merek – mondta a Borsbana Kossuth-díjas író, aki a magyar futballt mocsárnak titulálta. Disszonáns, jegyezte meg, hogy egy olyan nagyképű ember, amilyen Dzsudzsák Balázs, tízmillió embert akart többször kioktatni magyarságból, majd amikor a törökök kijutottak az Eb-re, meleg szívvel gratulált nekik, noha éppen a mi rovásunkra kvalifikáltak legjobb csoportharmadikként.

Olvasói sztorik