Válogatott

Dárdai: nem igaz, hogy nem beszélek Storckkal!

A Hertha norvégjai a seggükön veszik majd a levegőt.

Kapcsolódó cikkek

A Német Kupában továbbjutott, a Bundesligában azonban kínos, 4-1-es vereséget szenvedett Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC, amely 11 forduló után így is a hatodik helyen áll.

A Borsáltal közölt interjúból kiderül, hogy a tréner a kupában szeretné elkerülni a Bayern Münchent; a következő körben valamelyik erős csapat ellen szeretne játszani, lehetőleg otthon, hiszen ötven-hatvanezer ember előtt egészen más focizni, mint egy kisebb klub vendégeként.

Dárdai leszögezte, hogy a magyar válogatottról nem hajlandó nyilatkozni, végül mégis sikerült őt szóra bírni…

– Azt hallani, annyira megromlott a viszonya Bernd Storckkal, hogy nem is beszélnek egymással…
– Ezeket honnan veszik otthon?! A továbbjutásunkhoz is azonnal gratulált. Szíve joga megválogatni, kivel akar dolgozni, én sem dolgoztam Jos Luhukay stábjával, egy percig sem. Hogy megfelelő időpontban jött-e a váltás, arról lehet vitatkozni, csak fölösleges. Most az a legfontosabb, hogy a csapat nyugodtan felkészüljön, és harcolja ki az Európa-bajnoki szereplést. De a válogatottról többet tényleg egy szót se! Ha a norvégokról kérdez, elmondom, amit tudok. Hogy a nálam focizó Jarstein, amióta bekerült a kapuba, kiválóan teljesít, míg Skjelbred alapember a középpályán. De mire jön a pótselejtező, olyan sorozat végén leszünk, hogy ígérhetem, a fenekükön veszik majd a levegőt – nyilatkozta Dárdai Pál.

Olvasói sztorik