Válogatott

Nyilasi Tibor sem marad a Storck-csapatban?

Sajtóértesülések szerint a Fradi-legenda maga döntött úgy, hogy elköszön a válogatottól.

Kapcsolódó cikkek

A Blikknektöbb, neve elhallgatását kérő, a honi futballszövetséghez (MLSZ) közel álló forrás is megerősítette, Nyilasi Tibor nem folytatja tanácsadói munkáját a nemzeti csapat mellett.

Önszántából távozik, és így csatlakozik a Bernd Storck szövetségi kapitány által az Európa-bajnoki pótselejtezők előtt elküldött szakemberekhez, Sallói Istvánhoz, Szabics Imréhez és Andrusch Józsefhez. A korábbi ezüstcipős legenda még a német tréner elődjének, Dárdai Pálnak a kérésére vett részt a nemzeti együttes melletti munkában.

Az FTC korábbi játékosát és edzőjét szerették volna megkérdezni, valóban úgy döntött-e, a kirúgott kollégáit követve elhagyja a csapatot, de nem reagált a megkeresésekre. Az MLSZ sajtóosztálya ugyancsak nem kívánta kommentálni az értesülést.

Mint ismert, a válogatott német szövetségi kapitánya, Bernd Storck a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőt (november 12. és 15.) megelőzően döntött úgy, hogy megköszöni Sallói, Szabics és Andrusch munkáját, s érkezett a helyükre Andreas Möller, Holger Gehrke és Szélesi Zoltán. Nyilasinak viszont felajánlotta, hogy maradhat, továbbra is számítana a munkájára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik