Válogatott

Möller: „Ha kijutunk, elképzelhető, hogy maradok”

A válogatott új másodedzője szerint 50 százalék az esélyünk a norvégok elleni Eb-pótselejtezőben.

Kapcsolódó cikkek

Kedden robbant a hír: a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő válogatott megerősített stábbal vág neki a párharcnak, ugyanis a hét végétől Bernd Storck munkáját a világ- és Európa-bajnok labdarúgó, pro licences edző, Andreas Möller segíti. Csatlakozik a csapathoz Holger Gehrke kapusedző és Szélesi Zoltán is.

Azóta a Rangadó.hu megtudta: Storckot kedveli Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, így biztosította őt a folytatásról, történjék bármi Norvégia ellen, a német pedig úgy döntött, hogy már most él a lehetőséggel, és elkezd a saját stábjával dolgozni. Azokkal, akikkel a világbajnoki selejtezőknek is neki akar vágni. Ezzel egybecseng az, amit Andreas Möller nyilatkozott a Kickernek.

– Berndet még a Borussia Dortmundnál eltöltött időszakomból ismerem, nyertünk együtt német kupát. Remélem, hogy új impulzust tudunk adni a csapatnak – fogalmazott Möller, hozzátéve, a helyzet hasonlít ahhoz, amikor Stefan Effenberg a Paderbornhoz hívta.

A cikk szerint Möller elképzelhetőnek tartja, hogy ha kijutunk az Eb-re, ő és Gehrke is a csapat mellett marad, illetve szerinte Norvégia ellen ötven százalék a magyarok esélye a pótselejtezőben.

Olvasói sztorik