Válogatott

Jó lesz sietni: alig maradt jegy a norvégok elleni pótselejtezőre

Kevesebb mint három nap alatt a jegyek nagy része elkelt, több árkategóriában az utolsó belépők várnak gazdára a norvégok elleni hazai összecsapásra – szerdán délelőtt már csak mintegy 2000 jegyet lehet megvásárolni az Eb-részvételről döntő november 15-i találkozóra – írja az mlsz.hu.

A mérkőzés belépőit a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, illetve személyesen a Ticket Express két budapesti irodájában (Bálna, Syma Csarnok), a TEX hálózatában, országszerte több mint 300 partnerirodában, valamint a forgalmazásba bekapcsolódó NB I-es klubok jegypénztáraiban lehet megvásárolni, nyitva tartási időben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a pótselejtezőre is a korábban megszokott, a selejtezők során érvényes árakon kínálja a jegyeket, vagyis elhelyezkedéstől függően 3500, 4500, 8000 és 11000 forintért lehet belépőket vásárolni a találkozóra.

A TEX saját, budapesti irodáiban és a jegyárusításba bekapcsolódott klubok jegypénztáraiban a szurkolói kártyával rendelkezők mellett a kártyával nem rendelkező szurkolók is vásárolhatnak személyesen belépőt – kizárólag saját részre, személyazonosságuk igazolása után. A Magyar Labdarúgó Szövetség 3000 jegyet különített el azok számára, akik nem a kényelmesebb internetes jegyvásárlási formával kívánnak élni.

Kártyatulajdonosok a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen az irodák és pénztárak nyitva tartási idejében válthatják meg a jegyeket. A külföldi állampolgárok az interneten vouchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban. A párharc idegenbeli mérkőzésére szóló jegyek árusítása a hét második felében indul el.

Olvasói sztorik