Válogatott

Nézd meg, hogy mit posztoltak a játékosok a válogatott meccs előtt

A magyar válogatott játékosainak többsége nem igazán használja nyilvánosan profilját.

Kapcsolódó cikkek

Óriási érdeklődés és médiafigyelem kíséri a válogatott utolsó két mérkőzését. A Rangadó.hu most megvizsgálta, hogy a játékosok hogyan várják a meccset közösségi profiljukon, illetve foglalkoztak-e a kérdéssel egyáltalán.

Kezdjük a kapusokkal:

Bogdán Ádám szöveges posztot nem tett ki, de két képpel is jelentkezett; az egyiken Havas Henrikkel beszélget, a másikon edzés közben láthatjuk a liverpooli portást. Király Gábornak és Dibusz Dénesnek nincs rendszeresen frissülő hivatalos oldala.

Védők:

Fiola Attila legutóbb szeptemberben posztolt, akkor egy Észak-Írországban készült képet válogatott mezben. Kádár Tamás olyannyira nem aktív, hogy borítóképén diósgyőri mezben szerepel, pedig 2014 nyarán igazolt át Poznanba. Leandronak és Vanczáknak a két kapushoz hasonlóan nincs rendszeresen frissülő hivatalos oldala, Juhász Roland, Lang Ádám és Guzmics Richárd pedig nem írt semmit.

Középpályások:

Bódi Ádám sem aktív, Gera Zoltánnak viszont van hivatalos Facebook-lapja, de a meccsekkel kapcsolatban nem írt, csupán egy magyar válogatott-melegítős képet töltött fel néhány napja. Elek Ákos, Tőzsér Dániel, Nagy Ádám és Kalmár Zsolt sem írt a két fontos találkozóról.

Márkvárt Dávid viszont Instagram-csatornáján jelentkezett egy képpel:

Támadók:

Priskin Tamás, Böde Dániel még a zárt kapu felfüggesztését tudatta követőivel, Dzsudzsák Balázs viszont két képet is posztolt az Instagramra, míg Németh Krisztián a közös étkezés képét osztotta meg.

Nemanja Nikolic sokáig inaktív volt az online térben, de néhány hónapja nagyon belelendült: legutóbb épp a szurkolókról készült képet töltötte fel borítóképének.